!!Acest serviciu nu se adreseaza urgentelor medicale

!!Pentru urgente medicale va rugam apelati numarul unic de urgenta 112

 

Descriere serviciul de Consilere medicala online

 

Acest serviciu este pus la dispozitia pacientilor nostri in contextul situatiei actuale generate de pandemia de Coronavirus – COVID19, cu scopul de a limita deplasarile care nu sunt absolut necesare.

Platforma online pentru consiliere medicala specializata este dedicata tuturor pacientilor care au nevoie de consiliere medicala si pentru a evita deplasarile care nu sunt necesare la medicul specialist.

Serviciul de consiliere medicala nu este asimilat unui consult de specialitate efectuat intr-un cabinet medical.

Acest serviciu este disponibil pentru pacientii care utilizeaza dispozitive dotate cu camera video: telefon, tableta, laptop.

Serviciul de Consiliere medicala este disponibil pe baza unei programari prealabile efectuata pe site-ul www.policlinicasfantamaria.ro.

Pentru a intra in contact cu unul dintre medicii nostri se parcurg urmatorii pasi:

  1. Alegerea specialitatii si a medicului (din lista de specialitati disponibile);
  2. Selectarea datei si a intervalului orar pentru programare;
  3. Efectuarea programarii, unde este nevoie urmatoarele date cu caracter personal: nume, prenume, e-mail, nr. de telefon si CNP;
  4. Descrierea pe scurt a problemei medicale pentru care va adresati;
  5. Incarcarea de documente medicale (scrisori medicale, recomandari, fotografii sau rezultate ale analizelor) daca este cazul;
  6. Acceptarea termenilor si conditiilor de pe platforma, precum si a conditiilor de prelucrare a datelor cu caracter personal;
  7. Efectuarea platii servicului de consiliere medicala (conform listei de preturi);
  8. Primirea confirmarii programarii pe e-mail;

 

Ordinea sedintelor de consultanta

Fiind o solutie digitala ordinea de efectuare a sedintelor de consultanta se realizeaza automat, in ordinea trimiterii si validarii solicitarilor de consultatie.

Efectuarea consilierii medicale

Dupa efectuarea programarii si procesarea platii veti primi un email de confirmare.

La data si ora prevazuta in programare, medicul va initia un apel audio, video sau in sistem de videoconferinta si va desfasura actul de consiliere medicala online.

 

Incheierea sedintei de consiliere

Deoarece sedinta de consiliere nu este inregistrata, aceasta nu poate fi accesata ulterior. La momentul finalizarii consilierii online, medicul decide asupra incetarii apelului.

Plata serviciilor

Plata pentru consilierea medicala se realizeaza doar online cu carduri bancare, la momentul realizarii planificarii. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA, MASTERCARD, daca au cod CVV2/CVC2.

In cazul in care doriti sa modificati data si ora unei programari efectuate pe platforma noastra online, va rugam sa ne contactati prin e-mail la consiliere.online@policlinicasfantamaria.ro.

__________________________________________________________________